LIMBURG

WEDSTRIJD C.S. Nieuwerkerken - F. C. Dyn. Zelem  1 - 5  (0-2)

DATUM 06-11-2006  21:00

DOELPUNTEN 0 - 1 Johan Maes, 0 - 2 Billen Kevin, 1 - 2 C.S Nieuwerkerken, 1 - 3 Maes Johan, 1 - 4 Ingmar Cosemans en 1 - 5 Ingmar Cosemans.

VERSLAG Belangrijke uitzege voor Dynamic Zelem met deze mooie overwinning blijven we op een mooie Tweede plaats staan. De uit wedstrijd tegen C.S Nieuwerkerken was zowat de moeilijkste uit zege tot nu toe. Een slim spelende Nieuwerkerken liet ons het spel maken waardoor ze enkele keren gevaarlijk konden counteren. Maar gelukkig genoeg werden wij beloond voor ons aanvallend voetbal waardoor we in de Eerste helft met 0 - 2 konden gaan rusten. Het werd wel nog even warm toen het 1 - 2 werd in de Tweede helft. Maar een verdienstelijk Dynamic Zelem bleef er voor gaan zodoende dat we verdient konden winnen met 1 - 5 nog even vermelden dat doelman Ben ons op bepaalde momenten recht heeft gehouden en dat iedereen er voor gevochten heeft. Kevin kwam terug uit blessure en Livio bleef nog 1 week langs de kant met zijn gekneusde rib. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 4. Witters Chris, 5. Trippaers Eric, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim